Gyümölcs- és zöldségkereskedés

Sun Rise 

Cenníkot e-mailben is kérheti az email: obchod@sunrisetn.sk címen, vagy telefonon (akár WhatsAppon is): +421 911 414 011

Rólunk

A Sun Rise vállalatunk gyümölcsök és zöldségek disztribúciójára összpontosít. Raktárunk széles választékkal rendelkezik friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, amelyek kiváló minőségű termékeket biztosítanak különböző piacok és ágazatok számára, beleértve az élelmiszerboltokat, éttermeket és konyhákat. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink a világ minden tájáról a legjobb gyümölcsökhöz és zöldségekhez férhessenek hozzá. Dolgozóink arra összpontosítanak, hogy minden gyümölcs és zöldség gondosan kiválasztott és ellenőrzött legyen, így biztosítva ügyfeleink számára a minőséget és a frissességet.

Ajánlat

Szezonális termékeink között szerepelnek a szlovák termelőktől származó árucikkek is. Családunk gazdag tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdaság területén, melyet generációról generációra örökítünk. Tapasztalt értékesítő és beszerző csapatunk mindig a legmagasabb minőségű termékeket biztosítja számunkra. Versenyképes árakat és minőséget garantálunk Önöknek. Gyümölcs- és zöldségkínálatunk színes és egész évben elérhető. Termékeinket Szlovákiából, Görögországból, Hollandiából, Spanyolországból, Olaszországból, Lengyelországból és Törökországból szállítjuk.

Célunk

A mi célunk mindig az, hogy biztosítsuk, hogy ügyfeleink ne csak friss és ízletes zöldséget kapjanak, hanem hogy ez a zöldség minőségi és táplálkozási értékek alapján is kiválasztott legyen.

Gyümölcs

Zöldség

Gyógynövények

Exotikus gyümölcsök

Szezonális termékek

Kövessen minket

Bátran keressen minket telefonon vagy e-mailben bármikor, szívesen nyújtunk információkat termékeinkről és szolgáltatásainkról. Kövessen minket közösségi médiás platformjainkon, ahol rendszeresen megosztjuk termékeink fényképeit.

Cím

Sun Rise s.r.o.,

Trenčín

Kasárenská č. 1708,

911 05 Trenčín-Zlatovce

Üzleti részleg

Martin Uličný

+421 903 514 585

Juraj Pacek

+421 911 414 011

Email: obchod@sunrisetn.sk

Raktár és Számlázás

Tel. č.: +421 911 415 011

Email: sklad@sunrisetn.sk

IČO: 55071325

DIČ: 2121861610

IČ DPH: SK2121861610

All rights reserved © SUN RISE s.r.o.